Oscar Cleaning – Spalatorie chimica industriala Oscar Cleaning – Spalatorie chimica industriala

Oscar Cleaning – Spalatorie Chimica Industriala

„Succesul in afaceri presupune pregatire si disciplina si munca multa. Dar daca nu esti speriat de aceste lucruri, oportunitatile sunt mereu foarte mari.” – Richard Branson

Brandul OSCAR CLEANING este creat de compania, careia ii apartine in totalitate, SC SER CONSTRUCT SRL.

Compania SC SER CONSTRUCT SRL a luat ființă în anul 2008 în data de 10 februarie, la Suceava, fiind o societate cu capital integral românesc sub conducerea domnului SERGIU ROTARI.

Inițial, obiectivul companiei a fost demolari cladiri si constructii case, blocuri, hale industriale, etc. Cu pași mici, dar siguri, compania se dezvoltă în decursul a 2 ani de activitate, dar multumirea conducerii nu este completa, aceasta vrand mai mult pentru comunitatea locala. Deschide o spalatorie auto si o cafenea (OSCAR CAFÉ). Existand cerere din partea clientilor, in spalatoria auto incep sa se spele si covoare. Se intrevede astfel, un segment de piata in care se pot aduce multe imbunatatiri.

In anul 2011,compania indentifica deficiente in serviciile de spalatorie-curatatorie in oras si se hotaraste sa incerce ceva mai mult decat era. Se deschide astfel, o spalatorie mica, dar cu o investitie mai mare decat se preconize initial, sperandu-se la perfectionarea serviciului existent si la dezvoltarea in timp.In acest moment compania angajeaza oameni responsabili cu experienta in domeniu PENTRU A CONTINUA DEZVOLTAREA ACESTOR SERVICII. Astfel, se creeaza brandul ,,OSCAR CLEANING,,.

În ianuarie 2015 compania începe procesul de extindere si pe alte segmente de client. Sub deviza “DIFERENTIAZA-TE SAU MORI”, a lui Zig Ziglar, compania doreste sa perfectioneze la extreme aceste servicii, cu utilaje septice si spalare cu dezinfectie speciala orientate catre spitale si institutii de gen, precum si curatatorie pentru personae fizice si covoare cu brandul propriu și dezvoltarea si organizarea pe divizii. Actualmente există 4 divizii separate de spalare si finisare a oricarui material textil, totul automatizat.

În încercarea de a veni în întâmpinarea consumatorilor săi, OSCAR CLEANING tine pasul cu dezvoltarea tehnologiei de spalare si finisare a articolelor textile, indiferent de natura acestora, achizitionand continuu noi utilaje si instruind angajatii despre acestea si in noi procese tehnologice de ultima generatie. De asemenea, compania isi motiveaza angajatii sa-si doreasca aceleasi obiective: confort fizic, psihic si financiar, precum si o contributie semnificativa la comunitatea in care traim, satisfactia lucrului bine facut.

Astăzi compania are peste 30 de angajati asezati in 6 puncte de lucru in Suceava.

SER CONSTRUCT, sub brandul OSCAR CLEANING își propune pentru viitor oferirea de soluții complete pentru curatarea si finisarea textilelor către toate tipurile de clienti. Dorim sa fim aproape de clientii noștri prin soluții unice, calitative și la costuri accesibile, pentru a ne putea dezvolta împreuna într-un mod armonios.

Misiune

SER CONSTRUCT are misiunea de a oferi consumatorilor un brand cu servicii la cel mai înalt nivel de calitate si promptitudine . Prin oferirea unor preţuri accesibile, tuturor, OSCAR CLEANING doreste să aiba un rol activ în creşterea nivelului de trai și confort pentru clienţii noştri ş i pentru companie.

Viziune

Viziunea companiei este de a fi cei mai buni în oferirea de soluţii de curatatorie atât pentru segmentul institutional de stat sau particular cât şi pentru segmentul HoReCa și consumatorul – persoană fizică. Dorim realizarea de colaborări sinergice alături de toţi cei care sunt în căutarea unui raport calitate – preţ competitiv, atât la nivel local cat si national. Acestea vor fi realizate prin efortul companiei de a lărgi capacitatea logistică, tehnologica, dar şi prin introducerea de noi soluţii şi produse adaptate cerinţelor şi nevoilor consumatorilor.

Valori

 1. Clientul – este in centrul atentiei, in activitatea noastra;
  Suntem mereu in cautare de noi solutii inovative pentru intampinarea nevoilor si cerintelor consumatorilor nostri. Prin activităţile întreprinse dorim să oferim soluţii calitative şi ușor accesibile, pentru a demonstra respectul pe care îl avem pentru cei care ne susţin în evoluţia noastra.
 2. Apreciem, incurajam si promovam personalul nostru;
  Atitudinea faţă de oameni este una de gratitudine, respect şi încurajare în demersul personal şi profesional. Oferim siguranţă şi prosperitate pentru dezvoltarea armonioasă a angajaților în schimbul implicării lor la cele mai înalte standarde în activitatea întreprinsă. Echipa OSCAR CLEANING este cea care poate şi asigură succesul companiei şi evoluţia ascendentă a acesteia.
 3. Compania realizează o activitate sustenabilă.
  Ne propunem creşterea pe termen lung a rezultatelor financiare ale companiei şi oferirea unei activităţi sustenabile tuturor furnizorilor noştri. Ne concentrăm în realizarea obiectivelor pe termen scurt şi termen lung, contribuind astfel la creşterea brand-ului OSCAR CLENING şi a poziţiei strategice a acestuia pe piaţă.

Obiective strategice:

 1. Creşterea vizibilităţii brandului OSCAR CLEANING în rândul consumatorilor.
 2. Cresterea increderii consumatorilor ca urmarim obiective comune
 3. Eficientizare si modernizare.
 4. Cresterea atentiei catre mediul inconjurator.
 5. Extinderea la nivel national a punctelor de lucru active cu o calitate inalta a serviciilor.

Aveti o intrebare? Nu ezitati sa ne contactati

Pentru mai multe relatii si detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0756 750 227.

Suport

Va stam la dispozitie cu toate detaliile necesare la numarul de telefon sau prin formularul de contact.

Program

Program de lucru de luni pana vineri de la 08:00 - 18:00.