Clauze

S.C. MON-GAM S.R.L.

Clauze speciale

  1.         Daca obiectele predate isi modifica dimensiunile sau se deterioreaza din cauza unor vici ascunse (ex. defectiuni, provenite din insuficienta rezistenta a tesaturii si a cusaturii, din insuficienta rezistenta a colorantiilor etc.) S.C. MON-GAM S.R.L este absolvita de orice raspundere.
  2.         In ceea ce priveste uzura, ambele parti recunosc in principiu o uzura de 30% pentru orice obiect predat.
  3.         Restituirea obiectelor se face numai in urma prezentarii bonului de comanda original.
  4.         Obiectele neridicate in termen de 60 de zile de la data convenita prin prezentul bon se considera abandonate.
  5.         Eventualele obiectiuni trebuie facute in momentul ridicarii obiectelor, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.
  6.         Covoarele care nu poseda eticheta cu recomandarile de intretinere ale firmei producatoare, se primesc numai pe raspunderea clientului.
  7.         Societatea nu este raspunzatoare pentru neexecutarea prestatiilor in termen, datorita unor cauze de forta majora (lipsa energiei electrice, lipsa presiune la apa, vreme nefavorabila).
  8.         C. MON-GAM S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza obiecte ce prezinta un grad de uzura avansat sau emana mirosuri dezagreabile.
  9.         In cazul solicitarii de catre client a unor operatiuni nespecificate, acestea se executa pe raspunderea clientului S.C. MON-GAM S.R.L. neputand fi invinuita de eventualele degradari ale produselor.
  10. Se percepe o taxa de magazinaj in cuantum de 1% din valoarea prestatiei, pentru fiecare zi ce depaseste data restituirii inscrise pe bon.

Simboluri folosite la rubrica mentiuni

S = material sintetic sau in amestec cu fibre sintetice

U= obiect uzat peste 30% sau rupt, ciupit etc.

R = retur

FG = prestatie fara garantie