Produse

OSCAR SUPRAFOAM 1028 DETERGENT 28 kg

SKU: OS75

OSCAR SUPRAFOAM 1028
Este un detergent, usor caustic, pe baza de sechestrati, inhibitori de coroziune, dispersanti si donatori de clor care exercita o putere de albire si oxidare ridicata. Amestecul specific de surfactanti asigura produsului o putere de degresare ridicata si formarea unei doze de spuma stabila si de durata. Este adecvat pentru utilizare in prezenta apei dure.

Mod de folosire:
Tratament manual. Clatiti cu apa, spalati cu o solutie de OSCAR SUPRAFOAM 1028 la o concentratie de 2% de la temperatura camerei pana la 40ºC, apoi clatiti.

OSCAR SUPRAFOAM 1028 DETERGENT 28 kg dezinfectarea cu clor-activ pentru spalarea cu spuma in industria alimentara.

Descriere:
OSCAR SUPRAFOAM 1028 este un detergent, usor caustic, pe baza de sechestrati, inhibitori de coroziune, dispersanti si donatori de clor care exercita o putere de albire si oxidare ridicata. Amestecul specific de surfactanti asigura produsului o putere de degresare ridicata si formarea unei doze de spuma stabila si de durata. Este adecvat pentru utilizare in prezenta apei dure.

Caracteristici chimico-fizice:
* Aspect fizic Lichid limpede
* Culoare Galbena
* Miros Tipic de clor
* Densitate (la 20ºC) ca. 1,09 gr/ml
* pH sol.1 % in H₂O ca. 13.0
* Clor activ sol. 1% 280 ppm la origine
* Felul spumei Absenta la peste 40ºC

Sectoare unde se foloseste produsul:
Spalarea, dezodoriazrea manuala sau cu sisteme de spuma, in abatoare, in industria de prelucrare a carnii, in fabrici de produse lactate, laptarii, industria imbutelierii etc.

Efect asupra materialelor:
Nu codoreaza otelul inoxidabil, sticla, aluminiul, cuprul, alama, bronzul, fierul emailat si zincat PE PVC, PP, PS conform concentratiilor de folosire.

Mod de folosire:
Tratament manual. Clatiti cu apa, spalati cu o solutie de OSCAR SUPRAFOAM 1028 la o concentratie de 2% de la temperatura camerei pana la 40ºC, apoi clatiti.

Folosirea cu spuma cu echipament de joasa presiune
Dupa prespalarea profunda cu apa pentru a indeparta murdaria mai groasa, distribuiti omogen pe toate suprafetele, egalizand de jos in sus, solutia de la 2 – 5% din OSCAR SUPRAFOAM 1028 de la temperatura camerei pana la 60ºC in functie de punctul de inmuiere al murdariei grase. Lasati sa actioneze timp de 10-15 minute si apoi clatiti cu apa.

Folosirea cu echipament de spalare sub presiune
Clatiti cu apa, distribuiti solutia la 1 – 2 %, de la temperatura camerei pana la 60ºC cu gura de pulverizare. Lasati sa actioneze timp de 5 minute si clatiti cu apa sub presiune.

Folosirea solutiei:
Luati 100 ml de solutie, adaugati 2-3 picaturi de fenolftaleina si varf de spatula de sodiu, tiosulfat. Solutia se coloreaza in rosu, se titreaza cu acid 0,1 N pana cand culoarea se schimba de la rosu la incolor. Concentratia % SUPRAFOAM 1028 = ml acid 0,1 N x 0,47 Daca indicatiile de utilizare difera de standard, va rugam sa consultati departamentul nostru tehnic.

Informatii despre depozitare:
Evitati socurile, manipularea necorespunzatoare a ambalajelor care pot provoca scurgeri de produs. Nu amestecati cu alte produse. Nu amestecati cu alte produse. Dupa utilizare, inchideti recipientul si depozitati produsul intr-un loc ferit de surse de caldura si razele solare. Produsul nu este inflamabil. Pentru informatii mai detaliate despre manipularea produsului si despre pierderea relativa a solutiilor, consultati fisa si datele de siguranta.

Va recomandam si produsul OSCAR SUPRASOAP

Informații suplimentare

Cantitate

28 Kg