Produse

OSCAR HYNET 112 DETERGENT 10 kg

SKU: OS40

OSCAR HYNET 112

Detergent alcalin concentrat, cu o formula complexa, recomandat pentru murdarie uscata, veche, in special pentru prelatele camioanelor, trenuri, suprafete cu tipuri de murdarie diferite si combinate, unde este dificil de utilizat un produs alcalin si apoi unul acid.

Mod de utilizare:
Se recomanda utilizarea in dilutie de 5 maxim 10% in apa curata, se omogenizeaza pe suprafata cu o perie sau sistem de pulverizare. Se lasa sa actioneze 2-5 minute si se clateste cu apa curata. Se recomanda testarea produsului pe o suprafata mica, pentru a indentifica rezistenta culorii si a materialului de curatat.

OSCAR HYNET 112 DETERGENT 10 kg pentru spalarea extrerioara a barcilor si vehiculelor folosind sisteme automate de presiune.

Descriere:
OSCAR HYNET 112 este un produs de lustruire format dintr-un amestec de saruri alcaline, sechestranti, agenti tensioactivi cationici si neionici. A fost facut pentru spalarea, cu aparate de curatare de inalta presiune si nebulizatoare la temperatura camerei sau la cald, a caroseriilor auto, ambarcatiuni, barci, cauciucuri, prelate, vagoane de tren, vehicule industriale si masini agricole. Este deosebit de eficient pentru murdaria cu grasimi de pe santine si compartimenetele motoarelor.

Caracteristici fizico-chimice:
* Aspect fizic Lichid
* Culoare Incolor
* Miros Tipic
* pH cca. 12,0g/ml
* Spuma Controlata

Mod de folosire:
OSCAR HYNET 112 se foloseste cu masini de spalat cu presiune, in sisteme de autoservire sau in sisteme automate cu role cu concentratie variabila intre 0,5 si 2% la iesirea din lance. Pentru a realiza acest lucru, solutia poate fi preparata la concentratia dorita. In cazurile de murdarie persistenta, procedeul de a utilizare a produsului poate fi crescut. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati apa dedurizata sau osmotica. Produsul trebuie apoi clatit. Atentie: evitati uscarea automata a solutiei pe suprafetele vopsite.

Informatii de depozitare:
Evitati loviturile si manipularea necorespunzatoare a ambalajului, care pot cauza scurgerile produsului. Tineti produsul departe de ger sau de zone foarte calde, pastrati recipientele bine inchise. Produsul nu este inflamabil. Pentru utilizari detaliate referitoare la manipularea prosudului consultati fisa cu date de securitate.

Va recomandam si produsul OSCAR HYNET 113

Informații suplimentare

Cantitate

10 Kg