Produse

OSCAR OPTICLEAN DETERGENT 1 L

22,49 lei

SKU: OS44

OSCAR OPTICLEAN detergent degresant lichid.

Detergent complex, concentrat utilizat pentru toate tipurile de suprafete sau de murdarii indiferent de culoarea suprafetei sau gradul de murdarie.

Mod de utilizare:
Se foloseste pentru orice tip de suprafata: textile(indiferent de culoare si in faza de predetasare, diluat 1/4 apa), bucatarii, bai, pardoseli, etc. sau toata casa, in stare pura sau diluat, in functie de gradul de murdarie. Pentru mai multe detalii se consulta un reprezentant tehnic specializat, sau fisa tehnica a produsului.

OSCAR OPTICLEAN DETERGENT 1 L degresant lichid.

Descriere:
OSCAR OPTICLEAN este un detergent pentru spalarea principala a tesuturilor albe si colorate, poate fi folosit pentru toate programele de spalat cu exceptia celui pentru tesaturi delicate, in apa dedurizata sau mediu dura si cu sistem de dozare automat.

Proprietati:
Indepartarea excelenta a murdariei datorita unei concentratii ridicate de agenti tensioactivi. Proprietati bune de emulsie si de dispersare. Prezenta unui amestec special de solventi, complet miscibili in apa, face ca produsul OSCAR OPTICLEAN sa fie foarte adecvat pentru indepartarea murdariei persistente.

Caracteristici chimico-fizice:
* Aspect fizic Lichido opalescent
* Culoare Alb
* Miros Parfum de Marsilia2
* Greutate spec. (la 20ºC) cca.1,055 gr/ml
* pH propriu-zis cca.12,0

Modalitate de folosire:
Dozare recomandata in gr/kg de rufe uscate:

(A) Gradul de murdarie (B) gr/kr de rufe uscate 
(A) Usor (B) 5-7 gr/kr
(A) Mediu (B) 8-15 gr/kr
(A) Ridicat (B) 16-20 gr/kr

Informatii despre depozitare:
Evitati socurile, manipularea necorespunzatoare a ambalajelor care pot provoca scurgeri de produs. Dupa utilizare, inchideti recipientul si depozitati produsul intr-un loc ferit de surse de caldura. Produsul nu este inflamabil. Pentru informatiile cu privire de utilizare, consultati fisa de securitate.

Va recomandam cu acest produs si OSCAR CARPET CARE

Informații suplimentare

Cantitate

1L