Produse

OSCAR KAL STOP DETERGENT 5,5 kg

94,25 lei

SKU: OS33

OSCAR KAL STOP detergent dezincrustrand acid pentru masini de spalat vase si masini de spalat industriale.

Mod de folosire:
In bucatarie – Masini de spalat vase, aragaze
Nu folositi niciodata produsul simplu. Nu folositi la temperaturi ridicate (peste a 60ºC). Utilizati-l diluat in apa 5 – 10% (circa 500-1000 mL de produsul in 10 litri de apa). Umpleti cu produs, pana la nivelul de prindere a pompelor masinii si dati o spalare in gol.

OSCAR KAL STOP DETERGENT 5,5 kg detergent dezincrustrand acid pentru masini de spalat vase si masini de spalat industriale.

Descriere:
Este un produs indispensabil pentru intretinerea corecta a masinii de spalat vase, a masinilor de spalat, a tevilor, a centralelor, a schimbatoarelor de caldura etc. deoarece elimina, fara corodare, incrustatiile din tevile cu coturi, din pereti si din duze, a caror obstructie (pe langa faptul ca provoaca un consum ridicat de energie) si una din principalele cauze ale functionarii defectuoase a masinilor. In majoritatea cazurilor, de fapt, pentru a determina o spalare nesatisfacatoare a masinilor de spalat vase sau a masinilor de spalat industriale este cu siguranta lipsa folosirii unui produs de degresare eficient. Se utilizeaza in bucatarie pentru masini de spalat vase, aragaze, pentru curatarea oalelor, a plasticului, ceramica, sticla. In industria alimentara se utilizeaza eficient pentru reactivarea sticlelor murdare de ciment, var, depuneri calcaroase, coliere de rugina.

Caracteristici fizico-chimice:
* Aspect fizic Lichid limpede
* Culoare Galben deschis/ ambra
* Miros Tipic intepator
* Greutate specifica (la 20ºC ) circa 1,12 g/mL
* pH (sol 1%) circa 30,0%
* Clatire Optima

Mod de folosire:
In bucatarie – Masini de spalat vase, aragaze:
Nu folositi niciodata produsul simplu. Nu folositi la temperaturi ridicate (peste a 60ºC). Utilizati-l diluat in apa 5 – 10% (circa 500-1000 mL de produsul in 10 litri de apa). Umpleti cu produs, pana la nivelul de prindere a pompelor masinii si dati o spalare in gol.

In industria alimentara – Recuperarea sticlelor:
Inmuiati sticlele timo de circa 1-2 ore intr-o solutie de KAL STOP cu concentratie de 10-20%. Timpul de inmuiere in solutie poate sa varieze in functie de cantitatea de mizerie depunsa pe acestea. Dupa acest tratament treceti la uzuala spalare caustica.

In industria alimentara – Degresarea masinilor de spalat sticle, de clatire, masini de spalat industriale etc.:
Tratati cu o solutie de KAL STOP in concentratie de 5% pana la 10%. Se lasa sa actioneze timp de 4-5 ore mentinand solutia in circulatie. Odata ce tratamentul de degresare a fost finalizat, neutralizati la pH de circa 6 si clatiti. Clatiti de mai multe ori cu apa alcalinizata la pH 9-10.

Informatii despre depozitare:
Evitati impacturile, manipularea necorespunzatoare a ambalajului care poate cauza scurgerea produsului. Nu amestecati cu produse clorurate. Dupa utilizare inchideti recipientul si depozitati-l departe de zone de caldura si de lumina soarelui. Produsul nu este inflamabil. Pentru informatii cu privire la manipularea si depozitare, consultati fisa de securitate.

Va recomandam si produsul OSCAR ATTACK

Informații suplimentare

Cantitate

5,5 kg